Krisecenter for kvinder og børn

Alle har ret til et liv uden vold

Vi har også plads til dig med mindre kæledyr

Den narrative tilgang er væsentlig i vores socialfaglige arbejde

Livet efter krisecentret

Når du er klar til at rejse videre

Et krisecenterophold kan være både utryg og skræmmende.
Vi tilbyder at etablere kontakt til andre foreninger, som står klar til at støtte og hjælpe dig – så du ikke står helt alene
 
Du og din kontaktperson vil gennemgå din fremtidig sikkerhed både praktisk, fysisk og psykisk. Har du behov for skærpet sikkerhed, vil processen være iværksat med relevante myndigheder inden du rejser.
 
Vi står altid til rådighed for rådgivning, støtte og vejledning på din videre vej.  
 
Vil vi sammen kontakte den bopælskommune du flytter til. De skal tilbyde en koordinerende rådgiver, som kan støtte og hjælpe dig videre frem.
 
Vil vi gerne at du udfylder et udflytningsskema og samtykke til kontakt efter 3 mdr.
 
Kan den proces du har været igennem under dit ophold, være svær selv at få øje på. Derfor får du et brev med fra os, hvor vi bevidner det du har gjort, det du kan og det du ønsker, skal ske.
 
Har du haft børn med, vil de inden I rejser få en fortællebog med. Fortællebogen er barnets ophold i billeder og ord. Det har betydning for barnet, så det videre frem kan erindre sit ophold ud fra gode oplevelser og historier.
 
Alle børn har ret til og behov for tryghed og forudsigelighed. Derfor arbejder vi sammen på at forberede barnet på det nye som venter.